Всички цени са без ДДС

Батерия Maxell / GP

12 V, 27 A, блистер х 1
BigMarket No
12010019

Брой в опаковка: 1
Еднократна алкална батерия Maxell/GP за аларми 12 V, 27 A, блистер х 1.
наличен
Еднократна алкална батерия Maxell/GP за аларми 12 V, 27 A, блистер х 1.
Детайли
ВОЛТ 12 V
ТИП АЛКАЛНА, ЗА АЛАРМИ
РАЗМЕР 27 A
БРАНД MAXELL